Начало Бокс Дейвид Хей: Това е най-големият шок от Майк Тайсън-Джеймс Дъглас

Дейвид Хей: Това е най-големият шок от Майк Тайсън-Джеймс Дъглас

Дейвид Хей: Това е най-големият шок от Майк Тайсън-Джеймс Дъглас
0

Бившият световен шампион в тежка категория – Дейвид Хей сподели, че шокиращата загуба на Антъни Джошуа (22-1) от Анди Руис (33-1) е най-голямата изненада в света на бокса от далечната 1990-та, когато тогавашния крал на дивизията Майк Тайсън бива нокаутиран от претендента за титлите му Джеймс Дъглас.

„Това е тежката категория. Затова тя е най-добрата дивизия в бокса. Тук всеки може да хвърли бомбата.

twitter.com

Моето мнение е, че това е най-изненадващото нещо в света на бокса от загубата на Майк Тайсън от Джеймс Дъглас в Токио. Но тогава беше различно.

Майк получи един по-сериозен удар и край. А сега имаше далеч повече попадения. Джошуа имаше същия ореол като Тайсън – всички си мислеха, че няма кой да ги пипне.

Не можех да повярвам на очите си. Джошуа беше тотално прегазен от човек, който чисто физически е на светлинни години от него. Но Руис показа сърце и доказа на всички, че е истинско куче. Но Анди Руис спечели уважението на всички. Той заслужаваше победата.

Да не забравяме също така, че той влезе в картинкатга преди 6 седмици“, сподели Хей, който изгледа двубоя в „Медисън Скуеър Гардън“ от първите редове.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.