Начало Бокс Deontay Wilder готов да се бие с Charles Martin при отказ на Alexander Povetkin
0

Deontay Wilder готов да се бие с Charles Martin при отказ на Alexander Povetkin

Deontay Wilder готов да се бие с Charles Martin при отказ на Alexander Povetkin
0

Треньорът и мениджър на световния шампион в супертежка категория на WBC Deontay Wilder Jay Diaz обяви, че, ако по някакви причини не се състои боят срещу задължителния претендент за титлата Alexander Povetkin, следващият противник на американеца най-вероятно ще бъде шампионът във версия IBF Charles Martin

„Аз не съм сигурен какво ще стане по-нататък, но се надявам скоро да мога да ви кажа. Мислехме, че ще се бием с Alexander Povetkin, но от неговия отбор поискаха отлагане на мача, за да може руснакът да се подготви по-добре. Те го поискаха, не ние.

След това ние насочихме вниманието си към Glazkow, но той реши да се бие за вакантната титла на IBF с Charles Martin. Така в крайна сметка се стигна до боя с хитрия и труден левичар Artur Szpilka.

„Какво ще стане в бъдеще? Ако нещата с Alexander Povetkin се уредят, ние ще сме готови да се бием с него, така както бяхме готови и по-рано. Ако не, тогава ние ще сме щастливи, да се срещнем с Charles Martin в обединителен двубой“, заяви Jay Diaz в интервю за World Boxing News.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.