Начало Бокс Tyson Fury: Предлагаха ми да се бия с Wladimir Klitschko на кораб пред 120 богаташи
0

Tyson Fury: Предлагаха ми да се бия с Wladimir Klitschko на кораб пред 120 богаташи

Tyson Fury: Предлагаха ми да се бия с Wladimir Klitschko на кораб пред 120 богаташи
0

Британецът Tyson Fury и украинецът Wladimir Klitschko засега не могат да се договорят за мястото за провеждането на срещата-реванш.

27-годишният световен шампион по бокс за професионалисти в тежка категория на три федерации призна, че са му предлагали да проведе бой без присъствието на журналисти на кораб пред 120 ВИП-персони.

„Имахме предложение да се срещнем на кораб без журналисти, само със 120 богати гости, призна Tyson Fury  пред Sky sports.

„Това беше интересно предложение, но не мисля, че то е уместно. Бой от такъв мащаб трябва да бъде видян от целия свят, а не от 120 богаташи. Би било твърде егоистично от страна на тези хора да постъпим така. Между мен и Wladimir Klitschko отношенията са само делови. Той беше на моя път към титлата и ми се наложи да го махна. Надявам се отново да направя това.

Много ми се иска да се срещна с някои боксьори. Например с Deontay Wilder. Настина, той трябва да се справи с Alexander Povetkin. Това ще бъде сложно изпитание за Deontay Wilder. Но се надявам, че ще успеем да се срещнем в най-важния бой“.