Начало Бокс Пулев: Аз съм по-силен от Dereck Chisora
0

Пулев: Аз съм по-силен от Dereck Chisora

Пулев: Аз съм по-силен от Dereck Chisora
0
Кубрат Пулев, който ще срещне британеца Dereck Chisora за вакантната европейска титла в близко бъдеще, анализира пред Boxing News предстоящия си съперник, като подчерта, че голямата му цел е да стане световен шампион в тежка категория.
„Няма как да победиш световния шампион без подходяща защита. От поражението от Wladimir Klitschko, също така научих, че трябва да остана фокусиран и нащрек, а не прекалено уверен само защото си унищожил всички в спаринг. Първият ми мач след загубата беше малко труден, защото се завърнах от дълго отсъствие и бях с нов екип в моя ъгъл. Но вие вече видяхте във втория мач под ръководството на Ulli Wegner, че вече се движа в правилната посока, към спора за титлата. Има само една цел: да стана световен шампион в тежка категория.“
„Аз все още нямам потвърждение за този двубой. За мен не е толкова важно да се бия точно срещу Dereck Chisora, а да спечеля отново европейската титла. Това ще бъде един добър тест преди поредната стъпка към световната титла. Ако Sauerlands го организира, аз ще бъда щастлив да победя Dereck Chisora. Той има лоша техника и не разполага с най-бързия удар. Въпреки това, знае как да окаже натиск върху противника си, като използва силата си. Неговият проблем ще бъде този, че аз съм по-силен от него! Усъвършенстването на удара ми е ключът към това да го победя и аз съм уверен, че ще го направя.”