Начало Кикбокс и муай тай Бомба! Деян Топалски предизвика Бранко Бабачев

Бомба! Деян Топалски предизвика Бранко Бабачев

Бомба! Деян Топалски предизвика Бранко Бабачев
0

Взривоопасна среща по кикбокс предстои да се състои в най-скоро време. Това ще бъде срещата между многократния републикански шампион по кикбокс Деян Топалски и ужасно бруталния и безкомпромисен в своите срещи Бранко Бабачев.

Те ще се изправят един срещу друг след отправено предизвикателство именно от Деян Топалски към своят противник, заради създали се проблеми между тях извън ринга, като Топалски смята, че най-доброто решение на тези проблеми е точно излизането на двамата на ринга и показването на това кой кой е веднъж за винаги.

Свързахме се с Деян Топалски, за да ни даде повече информация за отправеното предизвикателство към Бабачев и неговите думи бяха:

– „След като един човек хвърля на ляво и на дясно тежки думи , то той би трябвало да е готов да защити твърденията си. За това аз му давам шанс да го направи по най-цивилизования начин – в ринга! Оставям изцяло на него възможността да си избере правилник по който иска да се изправи срещу мен – бокс, кикбокс , ММА, шах или народна топка – изборът е негов, аз съм готов да го срещна на всяка дисциплина“

Разбира се потърсихме за коментар и Бранко Бабачев, който се изказа по следния начин:

„Много ясно, че приемам предизвикателството, което Деян ми отправя и предстои да види кой кой е! Няма никакви проблеми, нямам търпение да го срещна и очаквам този бой с нетърпение!“

Предстои да се уточнят параметри за самата среща, за това на коя дата точно ще се състои и на кое събитие от веригата Pro Fight ще бъде, като за това ще ви държим в течение, за да може да се подготвите подобаващо за това брутално зрелище с много заряд!

Дали пък това няма да е срещата, която ще взриви от интерес всяка една зала в която би се състояла? Предстои да разберем.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.