Начало Кикбокс и муай тай Деян Топалски срещу Бранко Бабачев (вече наистина реалност)

Деян Топалски срещу Бранко Бабачев (вече наистина реалност)

Деян Топалски срещу Бранко Бабачев (вече наистина реалност)
0

Както преди няколко месеца първи ние споделихме, че тази среща е възможна, ето че дойде и момента в който можем със сигурност да обявим, че ще се състои.

ММА боецът Деян Топалски съобщи, че Бранко Бабачев най-накрая се е съгласил на мач. Двубоят е плануван за 7 октомври, но подробностите тепърва ще бъдат обявени. Засега знаем, че дългоочакваният сблъсък ще е кикбокс и ще е на професионалната верига “Профайт”.

Срещата между двамата водещи родни бойци се отлага вече на няколко пъти, като причината винаги бе в габровеца, който по думите на Топалски, все нe събирал достатъчно смелост да приеме предизвикателството и да се изправи срещу него.

Деян ще има ММА мач преди битката с Бабачев – през август на ринга в Св. Влас. Все още обаче се чака потвърждение за противника му. Най-вероятно това ще бъде Радослав Карашев!

Ето и коментара на Бранко относно срещата му с Топалски: “ Крайно време е някой да затвори устата на този актьор с арогантно поведение. Този някой ще бъда Аз! Аз съм шампиона на народа! Аз ще те пенсионирам! Деяне, говоренето приключи…. 07.10.2016г. , носи си гумата, разтрйи си главата и те чакам в кошарата за да видим кой, кой е! Ще те накажа в името на всички мои фенове! УС!“

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.