Начало Интервюта Блиц интервю с Даниел Илиев и Деян Топалски – Ultimate Pro Fight 6

Блиц интервю с Даниел Илиев и Деян Топалски – Ultimate Pro Fight 6

Блиц интервю с Даниел Илиев и Деян Топалски – Ultimate Pro Fight 6
0

Направихме едно бързо блиц интервю с двамата бойци, които ще са гвоздеят на вечерта на 7-ми октомври в зала „Универсиада“ от 19:00 часа, където ще се състои бойното шоу – Ultimate Pro Fight 6: Нощта на истината!

9 бързи, кратки и еднакви въпроса към Даниел Илиев и Деян Топалски, а отговорите им са повече от интригуващи!

Как върви подготовката?

Даниел Илиев: Подготовката върви много добре. Работим по схема, подбрал съм си хората, които да ми помагат за този мач и съм благодарен на всеки един.

Деян Топалски: Тича, не върви 🙂

Какво мислиш за представянето на българските олимпийци на Олимпиадата в Рио?

Daniel Iliev
Даниел Илиев

Даниел Илиев: Ами определено мисля, че не се справихме добре. То резултатите говорят, но по никакъв начин не обвинявам спортистите за това, те според мен са дали каквото са могли. Нямаме нужния стимул и условия, а имаме много качествени спортисти.

Деян Топалски: Предпочитам да не мисля за тях 🙂

Според теб, къде се нареждаш в ранг листата на средна категория? 

Даниел Илиев: Винаги съм бил критичен към себе си и не мога да си давам някаква висока самооценка, но определено си вярвам, че мога да се справя с много бойци от тази категория.

Деян Топалски: Че пък от кога има хора за ранг листа в Бг?

Познаваш ли достатъчно добре противникът си?

Даниел Илиев: Познавам добре противникът ми. Отдавна го наблюдавам. Все пак е един от най-доказаните бойци в средна категория.

Деян Топалски: Ни най-малко. На здравей-здрасти сме.

Deyan Topalski
Деян Топалски

Видял ли си пропуски в играта му?

Даниел Илиев: Стилът му не ме притеснява. Мисля, че ще ми бъде удобен противник.

Деян Топалски: Аз и да съм ги видял , ако на мачът не си проличи , значи няма никакъв ефект. Въпросът е не да видиш, а да направиш нещо когато настъпи моментът на този пропуск! В тоя ред на мисли е пълно с професори и специалисти , но един път не са стъпвали на ринга да опитат от „пропуските“. Иначе и в играта на Головкин виждам пропуски , но къде е той, къде съм аз? Ще дойде боят и ако Бог е с мен ще се възползвам от тези пропуски.

Как ще се развие мача? Молим да дадеш прогноза?

Даниел Илиев: Излизам за 3 рунда доминация, но много вероятно е да приключа мача по-рано от последният гонг!

Деян Топалски: На този въпрос може да ти отговори само Бог. Аз ще търся моята игра , той неговата и който успее да излъже другия ще е победител. Победа за мен по точки или ТКО в 3ти рунд.

Какво ти е мнението за нивото на кикбокса в България?

Даниел Илиев: Както каза и за олимпиадата, трябва ни повече стимул, повече условия, за да сме по-нахъсани и да вдигаме постоянно нивото, а не да се отчайват състезателите и да се постига обратният ефект. Има доста състезатели на ниво, радвам се че има организации като Pro Fight, които осигуряват поле за изява на бойците.

Деян Топалски: Много е високо нивото. Не се шегувам , за разлика от някой от другите отговори , които дадох. Много е високо. Трябва да се поработи няколко години в професионална посока, защото там липсва опит на състезателите , а и на реферите,съдиите и т.н. , но имаме страхотни момчета и момичета.

Имаш ли любим български спортист/боец? 

Даниел Илиев: Има много български бойци, които харесвам и им се радвам и подържавам. Повечето дори са ми приятели, за това не мога да кажа точно кой ми е любим.

Деян Топалски: Има много български спортисти , които харесвам. Чак любим – не. Ако трябва да отлича един все пак – Багата ще е определено.

Какво би искал да кажеш на противника си в момента?

Даниел Илиев: Дидо, уважавам победите ти, но мисля че прекалено много си си повярвал. Чак усещам една арогантност към другите, която леко ме дразни. Нямам нищо против теб, просто си застанал на пътя по който съм поел и ще трябва да мина през теб.

Деян Топалски:  Успех и продължавай напред!

ultimateprofight6

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.