Начало Кикбокс и муай тай Пресконференцията на Pro Fight за 6-тата гала предизвика огромен интерес, закани и бъдещи планове (СНИМКИ)

Пресконференцията на Pro Fight за 6-тата гала предизвика огромен интерес, закани и бъдещи планове (СНИМКИ)

Пресконференцията на Pro Fight за 6-тата гала предизвика огромен интерес, закани и бъдещи планове (СНИМКИ)
0

Днес се проведе пресконференцията на Ultimate Pro Fight 6, която буквално взриви бойните среди. Станахме свидетели на закани, не толкова умерени приказки за противниците на бойците и определено доста доза въпросителни за това кой как ще се представи и с какво ще ни изненада.
Организаторите от Pro Fight направиха представяне на 6-тото издание на галата им, която ще се състои на 7-ми октомври в зала „Универсиада“. Тогава София ще бъде взривена от срещата между Даниел Илиев и Деян Топалски, които днес застанаха очи в очи и си казаха каквото имаха. А това което имат да си показват ще станем свидели на 7-ми октомври! Едно е сигурно, адреналина ще е на макс и краят е НЕОЧАКВАН!
Атрактивно представяне направи и представителят на тежката категория – Христо Йорданов, който буквално каза, че противникът му го чака много бой, нокаут и страхотно зрелище за всички зрители!
galinaivanovprofight6Не беше подмината и голямата Галина Иванова, която ще се изправи срещу чужденка, но този път Галина няма да излезе в боксова среща както сме свикнали да я виждаме, а изцяло кик бокс такава! Това ще е един огромен подарък за българската публика, защото Галина Иванова е една от най-добрите състезателки!
radoslavpetrovprofight6Бяха представени също и Радослав Петров, който беше част от много добрият отбор на Делта Гард, част от про лигата, отново организирана от Pro Fight, Данаил Станоев, който ще вземе участие в единствената боксова среща за вечерта.

 

dimitarspavoprofight6Интересно и много хубаво изказване направи и един от организаторите и собственик на охранителна фирма Делта Гард – Димитър Спасов. Той сподели, че целта на организацията е не само да организират профи гали и това да се гледа като материалната страна, а да вкарат все повече младежи в залите и да ги накарат да избягват погрешния път и да изберат спорта пред него. Учене на младежта на възпитание и уважение чрез спорта.

 
Очаква ни със сигурност едно незабравимо бойно шоу, а вие ако все още се чудите дали да присъствате – неизбежно е да дойдете, ако харесвате зрелище и много бойни умения!

Датата е 7-ми октомври, мястото е зала „Универсиада“, а началният час е 19:00 часа.