Начало Кикбокс и муай тай Топалски отново предизвика Бранко Бабачев

Топалски отново предизвика Бранко Бабачев

Топалски отново предизвика Бранко Бабачев
0

Родната ММА и кикбокс звезда Деян Топалски се свърза с екипа на Boec.BG, за да отправи сериозно и официално предизвикателство към боеца Бранко Бабачев. Не е тайна, че двамата имат стари пререкания и искат да ги решат на ринга, но това няколко години не се случва.

Припомняме, че “войната” помежду им продължава от години и постоянно ставаме свидетели на какви ли не закачки – колажи, шеги и т.н. от страна на Топалски към Бранко. Според Топалски той е отправил над 10 покани за бой, но на всички Бранко е отказвал.

Сега Деян Топалски е твърдо решен и с голяма надежда това най-накрая да се осъществи. Дълго време двамата бойци не можеха да се разберат за категорията, в която да се срещнат един срещу друг, поради претенции и от двете страни. Този път Топалски се реши да предизвиква Бранко Бабачев в официалната категория на организатора „Pro Fight“, а именно 82,500. Топалски държи да отбележи, че компромис с категорията прави само и единствено той и сваля до килограмите, които самият Бабачев е пожелал. Те са различни от категориите, в които са играли и двамата – съответно Топалси срещу Дани Илиев и Бабачев срещу Карашев. Топалски посочва, че целта за това е само една – най-накрая да има среща помежду им!

Отговорът на Бранко Бабачев е очакван с надеждата не само от Топалски, но и от всички фенове на бойните спортове у нас.