Начало Бокс Един убит и двама ранени след престрелка на боксов кантар в Дъблин (ВИДЕО)

Един убит и двама ранени след престрелка на боксов кантар в Дъблин (ВИДЕО)

Един убит и двама ранени след престрелка на боксов кантар в Дъблин (ВИДЕО)
0

Маскирани като полицаи въоръжени престъпници са открили огън по боксови фенове в хотел в Дъблин, съобщава Асошиейтид Прес. Един е убит, а двама ранени в престрелката, която може да се окаже свързана с търканията между членове на водеща банда в Ирландия, разпространяваща кокаин.

Феновете, присъствали на кантара преди боксова гала вечер в Дъблин, се разбягали в паника, когато двама мъже в полицейски униформи започнали да стрелят по тях в лобито на „Риджънси Хотел“.

Очевидци разказват, че са видели още двама мъже в тълпата, единият преоблечен в женски дрехи, тичащи наоколо с оръжия в ръце.

Мел Кристъл, президент на Боксовия съвет в Ирландия, обясни, че стрелбата е започнала секунди, след като последният боксьор преминал кантара. Той лично е видял единия от стрелците, облечен като жена.

Кевин МакАрена, спортен репортер към ББС Северна Ирландия, споделя, че един от стрелците е насочил пушка към него, но не е стрелял.

Кристъл казва, че силната музика е заглушавала изстрелите. Вътре имало над 200 фена на бокса, сред тях деца и роднини на боксьорите.

Кристъл е категоричен, че стрелбата е била към конкретни хора, а не безразборна.

Трите жертви са мъже, на възраст между 20 и 30 години, и според първоначалните информации са с криминално минало.

Ето и какви неща се случват понякога…

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.