Начало Бокс Дилиън Уайт пожела реванш от Фюри заради непозволени действия

Дилиън Уайт пожела реванш от Фюри заради непозволени действия

Дилиън Уайт пожела реванш от Фюри заради непозволени действия
0

Британецът Дилиън Уайт бе доста далеч от нивото на Тайсън Фюри в събота вечер, когато „Краля на циганите“ нокаутира сънародника си в края на шести рунд.

Дългоочакваната битка на ст. „Уембли“ не оправда високите очаквания на много хора, защото шампионът контролираше всичко от първата до последната секунда на мача. Предимството в разтега и височината се оказаха крайно непреодолими препятствия за Уайт, който допусна трета загуба чрез нокаут след ъперкът.

Нокаутът в края на шестия рунд предизвика вълни от коментари, а недоброжелателите на Фюри отново съзряха някаква конспирация и нечиста игра от страна на шампиона.

Дионтей Уайлдър, бившият шампион на WBC, обвиняваше Фюри в непозволени действия след последните им два мача. Сега Уайт също се намери в ролята на неоправдан.

„Ъперкътът ме разклати, но той ме избута на земята с две ръце и при падането удари главата си в пода, което е абсолютно забранено“, сподели Уайт след края на мача.

„Това е бокс, а не борба. Но както винаги те позволяват на Фюри да си прави каквото си пожелае и да му се разминава. Трябваше да ми дадат повече време за възстановяване и да продължим с мача.

„Не само ме избута, но после дори размахваше ръце и говореше на рефера да спре боя. Все пак се надявам да не се отказва, защото искам своя реванш“, добави Уайт.