Начало Бокс Дясната ръка на Мейуедър: Може да наритаме пак за***ка на Конър

Дясната ръка на Мейуедър: Може да наритаме пак за***ка на Конър

Дясната ръка на Мейуедър: Може да наритаме пак за***ка на Конър
0

Живата легенда на бокса Флойд Мейуедър и Конър Макгрегър премериха сили през 2017 година, но евентуален реванш излиза на дневен ред.

Първо ирландецът заяви:

„Знам, че ще спечеля реванша. Няма нужда да скромнича. Първият рунд бях по-добър. Спомням си как отидох в ъгъла и казах на треньорите си: „Това е лесно“. Той никога не беше срещал таова нещо и беше победен в първите три рунда.

Защо загубих? Оказа се, че не съм готов в защита. Не тренирах и не се подготвях за защита. Измори ме, мина през защитата ми и победи!“

Преди минути дясната ръка на „Парите“ – Леонард Елербе, отговори на хвърлената ръкавица:

„Това е интересно. Не бях чувал, че Конър Макгрегър винаги е добре дошъл да му наритаме пак за***ка. Имам респект към него, Дейна и останалите. Ако Конър иска отново да се пробва, знае какво да направи“, отвърна Елербе.

„Просто да позвъни на Дейна. Това е всичко. Аз не мога да говоря от името на Флойд, но ще ви кажа едно – ако Конър иска отново да му наритаме за***ка – Флойд ще му го уреди“, добави той.

Евентуален мач би привлякъл сериозен зрителски интерес. Все пак е твърде малко вероятно да видим различен победител.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.