Начало Бокс Джени Суши: Не приемам извинението на Пулев, макар да изглеждаше искрено

Джени Суши: Не приемам извинението на Пулев, макар да изглеждаше искрено

Джени Суши: Не приемам извинението на Пулев, макар да изглеждаше искрено
0

Американската репортерка Дженифър Равало, известна като Джени Суши, даде интервю пред „Блиц“, в което говори за случилото се след мача на Кубрат Пулев с Богдан Дину и прословутата целувка. Тя говори и за афтърпратито, за Андреа, както и за думите на промоутъра на Кобрата – Баб Аръм.

– Смятате ли наказанието на Кубрат Пулев за достатъчно и мислите ли, че той е различен човек след курсовете, които проведе?
– Мисля, че Атлетическата комисия на Калифорния наложи правилно наказание на Пулев – 6 месеца дисквалификация, посещение на курс за сексуален тормоз и глоба. Лицензът му бе върнат след общо 4 месеца и той пропусна възможен мач. Той мина курса, плати си глобата и се извини.

– Приехте ли извинението на Кобрата?
– Пулев определено бе различен на второто изслушване пред комисията. Не дойде с голям антураж, както беше на първото заседание. Извинението му изглеждаше искрено, но в същото време той лобира за връщане на лиценза. Само времето ще покаже дали извинението му беше честно и искрено.

Но аз не приемам извинението. Ненавиждам оправданието, че е бил толкова развълнуван от победата и има право да ме тормози под всякаква форма. Разбирам, че е бил емоционален от успеха си, но в крайна сметка не може да сграбчвате някого и да го целувате без негово съгласие, докато той си върши работата.

– Планирате ли да предприемете следващи действия?
– Промоутърът на Пулев – Боб Аръм, разпространи лъжи по мой адрес по време на интервю. Пулев под клетва каза, че се е запознал с мен по време на кантара преди мача… Появиха се толкова много фалшиви новини заради тези лъжи.

– Ще съдите ли Боб Аръм?
– Без коментар!

– Заслужаваше ли си всичко това? Получихте ли удовлетворение?
– Има хора, които се разминават след такъв тип поведение, защото жените мислят, че имат право на глас и не мислят, че има хора, които ги подкрепят. Наказанието на Пулев се случи. Понеже аз проговорих, сега Атлетическата комисия има нова политика за превенция при сексуален тормоз. Това е промяната, която трябва да видим.

– Намирате ли себе си за виновна за нещо по време на целия този случай?
– Не, не мисля, че съм виновна за нещо. Вижда се на видеото – той ме хваща и ме целува с кървава уста, докато аз работя. Също така ме хвана за задника. Хората имат право да бъдат в безопасна среда на работното си място.

– Имали ли сте разговори с Андреа? Няколко пъти пускахте сторита в Инстаграм… 
– Никога не съм разговаряла с нея. Никога не съм пускала сторита за нея в Инстаграм. Тя беше тази, която ми изпращаше съобщения и правеше коментари за мен в нейния профил в Инстаграм. Моля, покажете ми кога съм пускала сторита за нея в Инстаграм, защото, ако не го направите, ще означава, че това са били поредните фалшиви новини в България за мен…

(показваме ѝ два скрийншота)


Уоу. Тези постове стояха много малко в моя профил. Но това не е нещо особено. „Продължавай да ме следиш“. Не мисля, че това може да се сравнява с нещата, които тя ми прати. Просто бях изненадана, че тя следи профила ми след всички съобщения, които ми прати и публикациите ѝ. Мислите ли, че това, което аз съм направила, може да се сравнява с епитетите, с които тя ме наричаше? Не мислите ли, че е странно тя да ме следва в Инстаграм? Защо ще следваш някого, когото мразиш толкова много?

Никога не съм коментирала как изглежда тя или нещо подобно. За разлика от нея. Мисля, че тя просто защитаваше своя приятел и вярваше на лъжите му.

– Какво се случи на афтърпарито след мача на Пулев с Богдан Дину? Имаше видеоклипове, на които вие танцувате в скута на мъж…
– Имаше две партита. За кое от двете питате?

– Не знам от кое от двете партита е видеото, на което вие танцувате в скута на човек от обкръжението на Пулев…
– Нито едно от тези парита не беше работно. Не бяха в Хангар център, където се проведе двубоят. Първото парти беше на един моден дизайнер, който е мой приятел. Пулев не беше там. Там беше братът на Кубрат и негови приятели.

Второто парти, на което не стоях много, Пулев не беше там почти до края. Там танцувах. Имаше още няколко момичета, които бяха там и танцуваха.

(показваме видеото, на което тя танцува в скута на мъж, а до тях се вижда Кубрат Пулев)

– Но Пулев се вижда на видеото…
– Да, той дойде в края. Не беше там през цялото време.

– Говорихте ли с Кубрат по време на партито, на което сте се засекли?
– Не, нямаше какво да говоря с него.

– Защо не го попитахте нещо? Защо не му казахте, че тази целувка не ви е харесала? Защо не му казахте, че действията му по време на интервюто не са редни и не са правилни?
– Честно казано, не знам защо не го направих. Но няма значение дали ще кажа нещо или не, нямате право да сграбчвате някого и да го целувате без негово желание. Всяка жена трябва да има право да работи в сигурна среда без да бъде сексуално тормозена!