Начало Бокс Джо Роугън: Нгану да се бие с Фюри и после да се връща в UFC срещу победителя от Джоунс-Ган

Джо Роугън: Нгану да се бие с Фюри и после да се връща в UFC срещу победителя от Джоунс-Ган

Джо Роугън: Нгану да се бие с Фюри и после да се връща в UFC срещу победителя от Джоунс-Ган
0

Франсис Нгану прави всичко по силите си, за да направи така желания боксов мач с някой от най-добрите боксьори в света в момента, след като не преподписа с UFC. Мнозина обаче се надяват той да се завърне в най-голямата организация за смесени бойни изкуства и сред тях е водещият коментатор Джо Роугън.

В един идеален свят той ще направи боксовия си мач за големите пари, Джон Джоунс и Сирил Ган се бия и един от двамата печели, а след това Франсис се завръща в UFC срещу победителя. Това е напълно възможно. Франсис, ако слушате, господине, моля, не подписвайте ексклузивен контракт“, каза Роугън в своя подкаст The Joe Rogan Experience, цитиран от MMA Junkie.

Основната причина Нгану да напусне UFC бяха парите, както нееднократно вече бе потвърдено. Той прегази всичко по пътя си, включително величия от ранга на Веласкез, Дос Сантош, Розенструийк, Миочич и дори надигра Ган с контузено коляно, изневерявайки тотално на типичния си стил.

Знаете ли, ако някой дойде и му предложи една торба с пари – $100 млн. например, трябва да попита просто, какво се изисква да направи. Да се бие с Джейк Пол? Какво? Нека пробва, щом му дават големи пари. Разбирам, че се опитват да го изправят срещу Тайсън Фюри. Франсис Нгану може да нокаутира всяко едно човешко същество на земята с чист удар по брадичката. Но пожелавам му късмет да уцели Тайсън Фюри чисто по брадичката“, каза още Роугън.

Разговори с Нгану водят още Дионтей Уайлдър, Антъни Джошуа и на практика всички водещи фигури в тежка категория в бокса, така че очакваме в близките месеци повече яснота дали 36-годишният нигериец ще изпълни мечтата си или ще потърси път обратно към UFC. А може би другаде?

тагове: