Начало Бокс Джошуа: Чисора може да нокаутира Усик с един удар

Джошуа: Чисора може да нокаутира Усик с един удар

Джошуа: Чисора може да нокаутира Усик с един удар
0

Един удар променя всичко“. Тази стара максима и до ден днешен прави тежката категория най-бляскавата и най-непредсказуемата.

Именно така мисли и настоящият световен шампион Антъни Джошуа, който със сигурност ще наблюдава тазвечерното зрелище между Олександър Усик и Дерек Чисора.

Въпреки че украинецът е спряган за фаворит, Джошуа изказа мнение, че неговият приятел и идол от детството се нуждае от едно точно попадение, за да се поздрави с победата в Лондон.

„В реванша с Руиз използвах стратегията на Усик – да се движа постояно и да не позволявам да ме ударят“, заяви Джошуа.

„Удряш и се пазиш – това е сладката наука. Това се учи при аматьорите. Аз бях аматьор две години и половина, докато Усик е прекарал доста повече време. Опитът му помогна да пренесе този стил и при професионалистите.

„Аз все още се уча да се адаптирам към различните стилове. Но хубавото е, че понякога просто трябва да останеш в центъра и да нараниш противника с тежки удари. Да им стане ясно, че и ти си на ринга.

„С Дерек сме спаринг партньори от 12 години. Той е много силен и мощен боксьор. Вижте нокаутите му срещу Шпилка и Такам. Един удар и падат. Той притежава тази сила в себе си и в тежката категоия това е абсолютно достатъчно“, заяви бъдещият съперник на Кубрат Пулев.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.