Начало Бокс Джошуа готов с избора за нов треньор
0

Джошуа готов с избора за нов треньор

Джошуа готов с избора за нов треньор
0

Антъни Джошуа вече е готов с избора за нов треньор, който да се включи в щаба му и да опита да му помогне за реванша с Олександър Усик. Според мениджъра на британеца – Еди Хърн, в близките седмици трябва да има и официално потвърждение на тази новина.

Ей Джей ще опита да си върне световните титли на WBA, WBO, IBF и IBO в тежка категория, които загуби от украинеца насред Лондон. Веднага след 12-рундовата битка на стадиона на „Тотнъм“ от екипа на вече бившия шампион заявиха, че той е готов да направи промени, за да си върне трона.

На този етап още не е ясно дали Роб Маккракън, който е с Ей Джей още от първите му стъпки при аматьорите, ще остане негов главен треньор. Индикациите са, че това ще се запази, а идеята на британеца е да добави ново име, което да помага със съвети и да въведе нещо различно по отношение стратегията. Не е изключено обаче и да има пълна промяна на щаба.

Ей Джей има добра идея по отношение вземането на нов треньор. Близо сме до обявяването на тази новина. Той е много развълнуван. Вече е взел решението, така че е въпрос на изпипване на детайлите. До 3-4 седмици Джошуа влиза в подготовка, така че преди това ще имаме официално името“, каза Еди Хърн.