Начало Бокс Джошуа: Мога да победя Руис навсякъде по света

Джошуа: Мога да победя Руис навсякъде по света

Джошуа: Мога да победя Руис навсякъде по света
0

Бившият световен шампион на IBF, WBO и WBA „Super“ в тежка категория – Антъни Джошуа (22-1) сподели, че неговото желание е реваншът му с Анди Руис-младши (33-1) да се проведе на британска почва.

Американецът от мексикански произход на няколко пъти подчерта, че не иска да ходи до Великобритания, но Джошуа и Еди Хърн контрираха шампиона, че това решение не зависи от него.

Снимка: БТА

„Виждам, че Руис каза доста неща напоследък за това какво и къде иска, но той не решава нищо, това са договорки между щабовете“, разкри 29-годишният Джошуа.

„Аз лично нямам проблеми да се бия с него в САЩ, но предпочитам двубоят да се проведе в Кардиф. Изцяло мое беше решението да отидем в Америка за първия мач. Никой не ме караше. Така решихме и така направихме. Сега искам Кардиф. Може и да е на неутрално място, но за мен няма особено голямо значение.

Мога да се бия с Руис в Тихуана, чичо му да е рефер и пак ще го напляскам. Но има и друга гледна точка. Британските фенове са ме подкрепяли още от първия ден и те искат да си върна титлите. Енергията, която ти дават 80 000 човека, може да направи невероятни неща“, сподели бившият хегемон.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.