Начало Бокс Джошуа – Руис II на 7 декември в Саудитска Арабия?

Джошуа – Руис II на 7 декември в Саудитска Арабия?

Джошуа – Руис II на 7 декември в Саудитска Арабия?
0

Антъни Джошуа и Анди Руис-младши ще се бият на неутрална територия. Чаканият реванш ще бъде на 7 декември в Саудитска Арабия, след като организаторите са извадили около 100 милиона долара, твърди британското издание „The Telegraph“.

Колегите цитират свой източник, който очаква днес да бъде обявена новината и официално. Домакин на грандиозния сблъсък ще бъде местният град Рияд.

Бившият световен шампион сподели, че за него няма значение къде ще се бие, но предпочита реваншът да е в Уелс. Първоначално Еди Хърн заяви, че дългоочакваният мач ще се проведе или в Ню Йорк, или в Кардиф. Минути след първата загуба на Антъни Джошуа като професионалист силният човек в бокса твърдеше, че има клауза в договора за внезапен реванш във Великобритания.

Изглежда силата на парите отново е повлияла и това ще бъде поредното бойно шоу в Арабския свят. След малко повече от месец UFC ще гостува на Абу Даби в Обединените Арабски Емирства.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.