Начало Бокс Джошуа: Защо ми е да се бия в САЩ? Бих отишъл само за нещо голямо
0

Джошуа: Защо ми е да се бия в САЩ? Бих отишъл само за нещо голямо

Джошуа: Защо ми е да се бия в САЩ? Бих отишъл само за нещо голямо
0

Носителят на три шампионски пояса (IBF, WBA и IBO) Антъни Джошуа коментира бъдещ бой в САЩ. Британецът скоро трябва да се бие с американската звезда Дионтей Уайлдър, но по всичко личи, че срещата няма да е зад Океана.

„Защо да се бия в Америка, след като пазарът във Великобритания е толкова силен? Защо да го оставя просто така? Нямам нищо против да отида в Щатите, ако хората кажат – Виж, Антъни, това ще циментира наследството ти като най-добрия в тежка категория“, тогава със сигурност ще се замисля.

Но там никой не е казал подобно нещо. Няма да отида в Лас Вегас, защото просто всички останали го правят. Не искам да го правя ей така си. Това, което направихме с Владимир Кличко на „Уембли“ беше феноменално.

Много от моите фенове са във Великобритания. Истината е, че дадох възможност на хората от моя район да пътуват половин час до „Уембли“, за да гледат една от най-големите битки в историята на бокса. Това е другата причина, поради която не искам да пътувам до Америка. Това ще ограничи моите хора от възможността да дойдат и да ме гледат“ коментира Джошуа.