Начало Бокс Еди Хърн иска €700 хил. от Конър МакГрегър, за да организира Серано-Тейлър 2

Еди Хърн иска €700 хил. от Конър МакГрегър, за да организира Серано-Тейлър 2

Еди Хърн иска €700 хил. от Конър МакГрегър, за да организира Серано-Тейлър 2
0

Еди Хърн и Конър МакГрегър ще се срещнат в понеделник (13 февруари), за да обсъдят възможността ирландецът да покрие част от разходите по реванша между Аманда Серано и Кати Тейлър, научихме от Daily Star.

Не ни достигат €600-700 хил., за да го реализираме. Може би той ще се намеси без да го правим публично, защото мисля, че той е заинтригуван от възможността да е стане част от организацията“, каза Хърн за МакГрегър пред изданието.

Големият проблем се оказва цената, която ще струва наемът и цялостната подготовка на стадион „Крук Парк“ в Дъблин. Промоутърът иска да осигури арената за Тейлър, но не и на всяка цена.

Трябва да осигурим средства за охрана, но стюардите може да се осигурят от стадиона. Настилката на стадиона и други неща вдигат сумата до €1,3-1,4 млн., за да сме там. На „Уембли“ цената е около £400 хил.“, обясни Хърн.

„Прословутия“ междувременно сам е потърсил контакт с организатора, защото иска да подкрепи своята сънародничка в един от най-големите боксови мачове в кариерата ѝ.

Еди Хърн междувременно е готов да отложи Серано-Тейлър 2 за септември, но не и да загуби пари заради организационни разходи.

тагове: