Начало Бокс Филип Хъргович даде любопитна прогноза за реванша между Жилей Жан и Джо Джойс

Филип Хъргович даде любопитна прогноза за реванша между Жилей Жан и Джо Джойс

Филип Хъргович даде любопитна прогноза за реванша между Жилей Жан и Джо Джойс
0

Жилей Жан и Джо Джойс ще се боксират отново на 23 септември в Лондон, за да си оспорят междинната титла на WBO в тежка категория. Предпоследният съперник на китаеца – Филип Хъргович, даде любопитна прогноза за развоя на втората среща пред Boxing Social.

Реваншът ще е много по-труден за Джойс, защото в първата среща не се виждаше как ще победи, тъй като е прекалено бавен, не си движи главата и получава много удари. Факт е, че Жан е левичар и така неутрализира крошетата. Най-силното оръжие на Джойс са крошетата. Срещу левичар те вече не са чак толкова опасни. Ще е много трудно за Джойс да го победи. Единственият начин е Жан да се появи неподготвен. Ако е прекалено спокоен. Факт е, че той започва да се изтощава след 6-7 рунда и ако не лежерен и в недобра форма, Джойс би имал шанс да го победи. Но, както казах, Жан е по-бърз и точен в ударите си и затова задачата за Джойс ще е трудна“, каза хърватинът.

Първата среща бе прекъсната от съдията, защото „Големия взрив“ вкара толкова много леви прави в главата на „Джъгърнаут“, че едното му око бе напълно затворено в рамките на 6 рунда.