Начало Бокс Флойд Мейуедър посочи най-добрите боксьори в момента: Коланите не те правят звезда!

Флойд Мейуедър посочи най-добрите боксьори в момента: Коланите не те правят звезда!

Флойд Мейуедър посочи най-добрите боксьори в момента: Коланите не те правят звезда!
0

Флойд Мейуедър-младши несъмнено е най-голямата звезда в бокса, съществувала някога. Това го прави експерт в тази област и по тази причина мнението му е особено интересно, когато посочи най-добрите атлети в своя спорт към днешна дата.

В бокса в момента има само трима – „Канело“, Райън и Жервонта „Танк“ Дейвис. Много често хората си мислят, че, щом имат колан и няколко милиона долара, това ги прави звезди, но не са!“, каза „Мъни“ пред Inside Fighting.

Саул Алварез несъмнено е човек, който заслужава тази квалификация. Той не просто жъне успехи по различните дивизии, но е в състояние да изпълни всяка една зала, че дори и стадион с изявите си.

Райън Гарсия пък може и да няма шампионска титла зад гърба си, но това съвсем не му пречи, за да бъде един от най-касовите боксьори в момента. Дори загубата от Жервонта Дейвис не помрачи имиджа му на любимец на феновете.

А „Танк“ изглежда притежава всичко необходимо, за да оглави всяко едно събитие на планетата.

Любопитното е все пак, че Мейуедър пренебрегна Девин Хейни, Наоя Инуе, Антъни Джошуа, Тайсън Фюри и Олександър Усик. Те също притежават онзи магнетизъм, който е нужен, за да правят истинско шоу от изявите си на боксовия ринг.