Начало Бокс Фюри за Уайлдър и Джошуа: Единият е най-опасен в света, другият е красив
0

Фюри за Уайлдър и Джошуа: Единият е най-опасен в света, другият е красив

Фюри за Уайлдър и Джошуа: Единият е най-опасен в света, другият е красив
0

Шампионът в тежка категория на WBC Тайсън Фюри реагира на внушенията, че избягва битка срещу шампиона на WBA, IBF и WBO Антъни Джошуа. Подобни спекулации се появиха, след като Фюри бързо се съгласи да даде реванш на Дионтей Уайлдър на 24 юли, като по този начин сложи край на месеци преговори за обединителен двубой срещу Джошуа.

Умирах от страх, треперех, изпусках се в гащите си, защото мускулите ме предадоха, когато чуха Джошуа„, иронизира в типичен стил Фюри.

В края на краищата никога не съм избягвал от никого в кариерата си. Уайлдър е най-опасният боец ​​на планетата. И му давам шанс. Той има най-опасният нокаутиращ удар в историята на нашия спорт и получава трети пореден шанс да ме победи. За това е необходима много смелост. Три пъти си играя с атомна бомба“, каза Циганския крал.

Има само един човек, който е светкавичен и който може да нокаутира с един удар. И има друг човек, на когото липсва издръжливост, който изчезва след три или четири попадения. Изглежда добре, но външният вид може да лъже. Ако всичко беше свързано с външния вид, нямаше да бъда световният шампион в тежка категория, нали? Определено не. Щях да бъда обикновен портиер„, каза пошегува се отново Фюри.

Очаква се Джошуа да се изправи срещу задължителния претендент за титлата на WBO Олександра Усик на 25 септември в Лондон.