Начало Бокс Гарсия: Свали ме заради емоциите ми
0

Гарсия: Свали ме заради емоциите ми

Гарсия: Свали ме заради емоциите ми
0

Ранният нокдаун в мача срещу Люк Кембъл е дошъл в следствие на леко самозабравяне, призна Райън Гарсия.

“Кинграй” успя да стигне до победата с нокаут, като превъзмогна свалянето на пода във 2-я рунд и демонстрира, че бъдещето на леката категория е пред него. След мача Гарсия призна, че не  подходил достатъчно съсредоточено срещу Кембъл, защото е усетил, че успява рано да вземе превес в срещата.

“Никога не са ме сваляли в живота ми. Мисля, че за един момент емоциите ми взеха връх. Знаех, че контролирам нещата и исках да го разбия. Исках да го пречупя, а той свали мен… бях леко заяман. Няма да лъжа. Но не беше чак толкова зле. Показах на хората кой съм всъщност. Исках да им докажа, че могат да ме наричат като си искат, “Звезда от социалните медии” и такива неща. Помнете – не сте това, което хората казват, че сте. Тази вечер избрах да съм шампион. Нямаше да позволя на никого да ме спре, дори и когато ме свали. Изправих се. Това беше луд удар. Не бях готов и ме изненада”, коментира “Кинграй”.

Въпреки, че взе пояс на WBC и има възможност да предизвика шампиона Девин Хейни, Гарсия насочи вниманието си към друг носител на титла в леката категория – Джервонта Дейвис.

“Аз съм човек на думата си. Хайде, Танк, давай. Вижтам и теб, Девин Хейни. Хаесвам го, искам да се бия и с него. Но най-голямото ми желание е Танка. Знам, че хората се притесняват за такъв мач, но съм готов. Бих се с медалист от Олимпийски игри. Ломаченко не успя да го нокаутира. Линарес – също. Днес показах, че съм специален”.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.