Начало Бокс Големият победител на „Странджа“ Радослав Росенов: На ринга излизам само за първото място

Големият победител на „Странджа“ Радослав Росенов: На ринга излизам само за първото място

Големият победител на „Странджа“ Радослав Росенов: На ринга излизам само за първото място
0

Радослав Росенов, който бе избран за най-добър боксьор на турнира „Странджа“ за втора поредна година, заяви, че се качва на ринга единствено с мисълта за първото място.

19-годишният Росенов ликува с титлата в категория до 60 килограма след победа над Адхамджон Мухидинов от Узбекистан.

Чувствам се много добре след тази победа, защото я постигнах само с игра с предна ръка. Задната ме болеше много след първия рунд. Аркадата над лявото око също ме затрудни, но не се предавам и продължавам напред„, каза тийнейджърът.

Герой! С контузена ръка и с аркада Радослав Росенов стана отново първи на „Странджа“

Успях да оставя сърцето си на ринга, защото бях много добре подготвен. Това важи за всички в отбора. Днес се качих за титла. Винаги мисля само за титла. При мен няма сребро, няма бронз, само златният медал е важен„, добави Росенов.

Очакванията към мен тази година ми тежаха, защото всички смятаха, че задължително трябва да се кача на най-горното стъпало на почетната стълбичка. Но нямам думи за подкрепата, която ми дадоха хората в залата. Много се радвам, че публиката е тук, не само днес, но и през цялото време. Благодаря на тях, на тези, които са ме гледали на екрана, както и на всички, които винаги са били до мен„, каза още Росенов.

За световното първенство амбицията ми е само една – първо място. Виждам, че съм в добра форма. Контузията няма да ми попречи„, завърши младият шампион.

тагове: