Начало Бокс Има доказателства за реванш между Фюри и Нгану

Има доказателства за реванш между Фюри и Нгану

Има доказателства за реванш между Фюри и Нгану
0

Промоутърът Еди Хърн (Matchroom Boxing) каза в интервю за The MMA Hour, че шампионът на WBC в тежка категория Тайсън Фюри (34-0-1, 24 KO) и бившият лидер на UFC в тежка категория Франсис Нгану ще имат реванш.

Бизнесменът е уверен в това, тъй като онзи ден предложи на екипа на Нгану да се бие с неговата топ звезда, двукратния световен шампион Антъни Джошуа. „Обърнах се към тях по следния начин: „Искам да знаете, че сме готови да говорим за потенциална битка Джошуа срещу Нгану.“ И така и не ми отговориха. Познавам този бизнес. И ако те не отговорят на такова предложение, значи има причина за това. Мисля, че имат споразумение за реванш с Фюри.

Нгану почти победи Фюри в дебютната му битка по правилата на бокса – през октомври той прати Циганския крал в нокдаун, но загуби по точки. Хърн е уверен, че след тази битла Нгану е още по-уверен и може да победи Фюри.

За Нгану има само три имена за него в бокса – Фюри, Джошуа и Уайлдър. Разбирам, че Франсис ще се завърне в MMA през 2024 г., ще се бие една битка по договора си с PFL и след това ще се изправи срещу Фюри в края на годината„, прогнозира още Хърн.