Начало Бокс Йосиф Панов скочи срещу идолите, като Диона „Нурофена“

Йосиф Панов скочи срещу идолите, като Диона „Нурофена“

Йосиф Панов скочи срещу идолите, като Диона „Нурофена“
0

Световният шампион на UBO в полусредна категория Йосиф Панов се обяви против идолизирането на хора, като Диона „Нурофена“, след като певицата бе заловена да шофира след употребата на наркотици.

Най ме е яд, че всички споделят и искат да приличат на такива хора, а не като мен и други спортисти“, гласи част от коментара на „Пепелянката“ в социалните мрежи, адресиран към интервюто на Диона пред един от флагманите на „жълтата преса“ – Мон Дьо.

28-годишната фолк-дива бе задържана за 24 часа в столичното 6-то районно управление на МВР, след като полеви тест от екип на КАТ е установил, че е управлявала автомобила си в нетрезво състояние. В последствие тя даде обяснение, че завишените нива на опиати се дължат на настинка, която борела с лекарства. Кръвните тестове обаче са доказали наличието на кокаин в организма ѝ.

През годините Диона многократно е използвала ромския си произход, за да обясни негативното отношение към нея от страна на критиците. В същото време Йосиф Панов, Радослав Росенов, Трайчо Георгиев и редица други спортисти чупят точно тези стереотипи, като прославят не само себе си, но и страната ни със своето трудолюбие на боксовия ринг.