Начало Бокс Канело обяви кога ще се оттегли от бокса
0

Канело обяви кога ще се оттегли от бокса

Канело обяви кога ще се оттегли от бокса
0

30-годишният световен шампион в четири теглови категории и един от най-добрите и касови боксьори в света Саул „Канело“ Алварес обяви, че възнамерява да прекрати боксовата си кариера на 35 години и след това да се захване с бизнес и да играе голф.

На 19 декември Канело ще се бие срещу шампиона на WBA в средна категория Калъм Смит, а в бъдеще мексиканецът възнамерява да обедини коланите в тази категория.

Целта ми е да напусна бокса на 35, но нека видим какво казва тялото ми. Дали ще има сили и желание да боксира още две-три години, но целта ми е да напусна бокса на 35 и да се посветя на бизнеса и игра голф“, каза Алварес.

Алварес постави под съмнение и компетентността на онези експерти, които не го поставят на първо място в класацията за най-добрите боксьори в света, независимо от тегловната категория (P4P), като намекна за ESPN, в чиято класация е на второ място след Терънс Крауфорд.

„Тези, които са по-добри в бокса, мислят, че съм най-добрият боксьор в света, независимо от класа на тегло, и това е единственото нещо, което има значение, а истината е, че вече не трябва да доказвам нищо“, каза мексиканецът, който има 56 битки на професионалния ринг.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.