Начало Бокс Канело с почетна награда. Шампионът отговори на Флойд (ВИДЕО)

Канело с почетна награда. Шампионът отговори на Флойд (ВИДЕО)

Канело с почетна награда. Шампионът отговори на Флойд (ВИДЕО)
0

Саул Алварез бе удостоен с наградата „Best Pound for Pоund Boxer“ на списанието „Ring“. Освен поясът в средна категория, който спечели по-рано през годината срещу Генади Головкин, Канело се придоби и с титла от списание „Ring“ на тържествена церемония. Наградата бе връчена на Канело от Оскар Де Ла Хоя, а най-новата корица на „Ring“ бе представена на събитието. На нея Канело Алварез позира в бял костюм и шампионски пояс.

След края на церемонията, Канело бе запитан от журналисти относно мнението му за коментарите на Флойд Мейуедъер по негов адрес. Флойд публикува клип в Инстаграм, на който казва, че парите които Канело ще спечели за 11 срещи от току-що подписания му договор с DAZN, са колкото „Money“ Мейуедър спечелил за 1 среща.

“ Не съм изненадан от реакцията на Флойд. Щом се е засегнал, значи нещо го дразни. Аз го задминах с този договор и това го дразни. Последните 48 часа бяха невероятни за мен. Искам да докажа, че всичко е възможно. Радвам се, че с новата платформа за излъчване на двубоите ми, много хора по света ще могат да се наслаждават на битките ми на по-достъпна цена.“, коментира шампионът.

 

Видео от интервюто с Канело тук.

 

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".