Начало Бокс Карл Фрош смята, че Тайсън Фюри е причината Дионтей Уайлдър да приключи с бокса

Карл Фрош смята, че Тайсън Фюри е причината Дионтей Уайлдър да приключи с бокса

Карл Фрош смята, че Тайсън Фюри е причината Дионтей Уайлдър да приключи с бокса
0

Дионтей Уайлдър (43:3:1) получи истински урок по бокс от Джоузеф Паркър (34:3) през миналия уикенд, когато двамата премериха сили в Саудитска арабия. Американецът записа третото си кариерно поражение, макар преди това да нокаутира 42-ма от 43-те си опонента между въжетата. Мнозина смятат, че „Бронзовият бомбардировач“ е минало. В това число е и един от гласовете в спорта – Карл Фрош.

Мисля, че битките с Фюри приключиха Дионтей Уайлдър. Получи няколко нокдауна, беше наранен и беше нокаутиран. Подобен побой не може да остане незабелязан, защото свива капацитета надолу. Всеки един мач те състарява. Оставяш частица от себе си на ринга при всеки тежък бой. Съжалявам, но ми изглежда приключил. Не мисля, че съзнанието му е на мястото си. Представянето му не бе на онзи Дионтей Уайлдър, когото очаквах. Падна два пъти от Фюри и сега от Паркър. А всички знаем нивото на Паркър. Той загуби от Уайт, загуби от „Ей Джей“. Той не се състезава на световно ниво. Не казвам, че не би могъл. Той се завърна и се представи много добре. Смятам, че Дионтей Уайлдър е приключил. Не искам да отнемам от мига на Паркър, като омаловажавам Уайлдър, защото видяхме едно страхотно представяне, но мисля, че Дионтей Уайлдър просто трябва да приключи“, каза Фрош в своя YouTube канал.

Джоузеф Паркър заведе Дионтей Уайлдър на училище

Новозеландецът от своя страна веднъж вече бе коронован за световен шампион на Световната боксова организация, така че талантът му не бива да бъде подценяван. Изглежда повече от сигурно, че скоро отново ще го видим в спор за пояса, така че ще бъде особено интересно да го гледаме на ринга.

Що се отнася до „Бронзовия бомбардировач“, той оставя зад гърба си една бляскава кариера, но при първите по-сериозни препятствия по пътя си се препъна и то сериозно.