Начало Бокс Кел Брук се извини, след като бе заснет да шмърка бял прах (ВИДЕО)

Кел Брук се извини, след като бе заснет да шмърка бял прах (ВИДЕО)

Кел Брук се извини, след като бе заснет да шмърка бял прах (ВИДЕО)
0

Една от големите звезди на британския бокс – Кел Брук, се замеси в неприятен скандал с наркотици в социалните мрежи, за който реши да се извини публично.

Сгреших, вдигам ръка и искам да се извиня на своето семейство, спорта, приятелите и феновете. Не е тайна, че страдам от психически проблеми, а пенсионирането ми не помага особено. Заел съм се сериозно да търся помощ, за да се върна в правия път. Отново се извинявам за страданията, които причиних“, написа Брук в Twitter.

Въпросното видео, което обикаля интернет от седмица насам, показва как боксьорът шмърка бял прах със сламка от стъклена маса. Изглежда става въпрос за наркотици, след като Брук намери за нужно да се извини за действията си.

Британецът прекрати кариерата си след успех над Амир Кан през миналия май. Това бе победа №40 в кариерата му в 43 професионални мача. Единствените загуби са срещу Генадий Головкин, Терънс Крауфорд и Ерол Спенс-младши.

36-годишният боец обаче може да бъде изкушен скоро да се завърне на ринга, тъй като екипът на Лиъм Смит заговори за евентуални преговори.