Начало Бокс Кличко потвърди думите на американски журналист

Кличко потвърди думите на американски журналист

Кличко потвърди думите на американски журналист
0

Вчера се появи информация, че Владимир Кличко няма намерение да се завръща на ринга. Днес легендата сам потвърди думите на американския журналист на „Sports Illustrated“ – Крис Маникс. Колегата обяви информациите за „фалшиви новини“.

Ето какво публикува „д-р Стоманен Чук“ в социалните мрежи:

„Винаги съм приемал предизвикателствата в живота. Чувствам, че още мога да се бия. Напоследък много от вас се свързаха с мен, за да видят дали възнамерявам да се върна на ринга през април. Благодаря на всички ви, че го сторихте. Все пак трябва да нарека подобни спекулации – подранили първоаприлски шеги“, съобщи неоспоримият световен шампион на феновете си.

Владимир Кличко (64-5) е едно от най-големите имена в бокса през 21-ви век. Обяснимо е, че с името му често се спекулира.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.