Начало Бокс Кобрата вдъхновил 40-годишен боксьор да продължава напред

Кобрата вдъхновил 40-годишен боксьор да продължава напред

Кобрата вдъхновил 40-годишен боксьор да продължава напред
0

Напоследък най-добрият ни боксьор – Кубрат Пулев, е жертва на неволи на ринга и най-вече извън него. Мнозина омаловажават постигнатото от Кобрата. Един негов по-възрастен колега се изказа ласкаво по адрес на българина – в морето от обиди и нападки.

Става въпрос за Би Джей Флорес, който миналата година беше на път да „окачи ръкавиците“. Той намери вдъхновение на 40-годишна възраст именно в Пулев.

Двамата имат общи треньори. За подготовката им се грижат Ибн Карсън и Анхел Ередия – Мемо, които са доказани имена в Америка. Те се грижат за боксьорите на „Top Rank“.

„Ибн и Мемо ми помагат много да се върна на върха на формата си. А да си в един лагер с боец от световна класа като Кубрат Пулев, е много полезен опит. Той е страхотен боксьор и има много какво да науча от него. С тези хора в щаба си, обещавам да изненадам много противници в следващата ми схватка на 12 юли“, заяви Флорес.

Тогава той ще се бие с шведа Ото Валин.

тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.