Начало Бокс Конър Бен с коментар за смесването на бокса и MMA (ВИДЕО)

Конър Бен с коментар за смесването на бокса и MMA (ВИДЕО)

Конър Бен с коментар за смесването на бокса и MMA (ВИДЕО)
0

Конър Бен (22:0) е на финалната права в подготовката си за своята битка с Питър Добсън (16:0) в Лас Вегас, като очевидно е решен да навакса пропуснатото време след продължилото година и половина разследване за злоупотреба със забранени вещества от мача му с Крис ван Хеерден през пролетта на 2022 г. Той междувременно даде интересен коментар за все по-популярното смесване на бокса с MMA между големите звезди в двата най-популярни бойни спорта в света.

Британецът се различава от повечето си колеги с мнението, че приветства подобни възможности за изява на бойците, говорейки пред Cageside Press. Той сам би участвал в подобно съревнование, ако му се открие подобна възможност, макар да не му е самоцел към момента.

Бен се радва, че Франсис Нгану прави подобен фурор с изявите си срещу Тайсън Фюри и Антъни Джошуа, тъй като това носи дивиденти, както на него, така и на феновете.

„Унищожителя“ дори споделя, че сам е минал през няколко тренировки по джу-джицу и борба преди окончателно да се фокусира върху бокса. Признава, че всеки един от тези спортове изтощава тялото по различен начин и не бива да се подценява тяхната стойност за атлетите.