Начало Бокс Ковнацки и Хелениус се разбраха за реванш

Ковнацки и Хелениус се разбраха за реванш

Ковнацки и Хелениус се разбраха за реванш
0

Адам Ковнацки и Робърт Хелениус се разбраха да проведат двубой-реванш. Сблъсъкът в тежка категория се очаква да бъде през лятото, разкриха от fight-bg.com.

„Нямам търпение този Северен кошмар да приключи. Той ме победи последния път, но се завръщам на пътя на унищожението, който поех, и предупреждавам цяла тежка категория, След като нокаутирам Хелениус, ще бъда в позиция да се бия за световна титла. Това е сезонът на коланите“, сподели полякът по адрес на скандинавеца.

Припомняме, че двамата се изправиха за първи път един срещу друг на 7 март 2020 година в Бруклин, Ню Йорк, като Хелениус спря Ковнацки в четвъртия рунд, с което вдигна и титлата – WBA Gold.

Робърт Хелениус се намира на 16 позиция в авторитетната ранглиста на сайта boxrec.com при най-тежките. Финландецът има общ баланс от 30 победи (19 с нокаут) и 3 загуби (2 с нокаут) в своята професионална боксова кариера.

Адам Ковнацки е точно зад „Северния кошмар“ в класацията – номер 17. Полякът имаше 20 поредни успеха на професионалния ринг (15 с нокаут), преди да инкасира първата си загуба. Тя дойде именно от Хелениус.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.