Начало Бокс Круз за Серано: В типично мексикански стил ще направя всичко за победата

Круз за Серано: В типично мексикански стил ще направя всичко за победата

Круз за Серано: В типично мексикански стил ще направя всичко за победата
0

Ерика Круз заяви готовност да защити пояса си от WBA и в същото време да отнеме тези на Аманда Серано в предстоящия им сблъсък за безспорната титла при жените в категория „перо“.

Това е възможност, която отдавна чакам с нетърпение. Ще дам абсолютно всичко от себе си. В типично мексикански стил ще направя всичко за победата. И отново искам да благодаря на Господ“, каза мексиканката по време на пресконференцията за галавечерта, цитирана от Women’s Fight News.

„Динамита“ защити успешно пояса си срещу Йелена Мръдйенович през миналия септември, но предизвикателството на Серано е от съвсем различен амплитуд.

Не съм се концентрирала върху Ерика Круз едва от изминалата седмица. Целият ми лагер е посветен изцяло на Ерика Круз. Знам, че тя е силна мексиканска боксьорка. Тя е шампион на WBA, а това е последното парче от пъзела, защото всички останали пояси са у мен. И двете обаче искаме едно и също“, каза на свой ред пуерториканката.

Двете ще са първото в историята на Matchroom събитие с главна битка между жени тази неделя. Съвсем естествено това буди особен интерес, защото женският бокс трупа все по-широка популярност.

тагове: