Начало Бокс Кубрат и Тервел с благотворително събитие за децата на 1 юни
0

Кубрат и Тервел с благотворително събитие за децата на 1 юни

Кубрат и Тервел с благотворително събитие за децата на 1 юни
0

По случай празника на детето 1 юни (четвъртък), от 14:00 часа, в Спортен център ПУЛЕВ ще се проведе благотворително събитие. Негови домакини са Кубрат и Тервел Пулеви. Най-успешните братя в историята на българския бокс подават ръка на момичетата и момчетата от Дома за деца лишени от родителска грижа „Княгина Надежда“, град Варна.

Целта на събитието е набиране на средства, които да бъдат инвестирани в курсове по чужд език, образователни програми, подготвителни курсове за следване в университет, професионални курсове по специалност, както и шофьорски курсове на децата от дом „Княгина Надежда“, които заслужават подкрепа за едно по-добро бъдеще.

Благотворителната инициатива се провежда и в памет на починалия преди година възпитаник на ДДЛРГ „Кнагиня Надежда“ и изключително талантлив и трудолюбив варненски боксьор и кикбоксьор Павлин Стоянов.

Датата е 1 юни, часът 14,00, а мястото Спортен център ПУЛЕВ. Ще ви очакват Кубрат и Тервел Пулеви, които ще изведат на ринга някои от най-талантливите деца от своята боксова академия. Планирани са два боксови двубоя, всеки от тях от по два рунда, всеки рунд от по 2 минути.

Заповяйдайте, каузата си заслужава! Нека дадем заедно шанс на група деца, лишени от дом и семейство, от родителска подкрепа и обич да получат по-добър шанс за живот и реализация.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.