Начало Бокс Кубрат Пулев потвърди: Най-вероятно следващият ми мач ще бъде в София
0

Кубрат Пулев потвърди: Най-вероятно следващият ми мач ще бъде в София

Кубрат Пулев потвърди: Най-вероятно следващият ми мач ще бъде в София
0

Професионалният боксьор Кубрат Пулев потвърди, че е в преговори с поляка Маруиш Вах за бъдещ негов съперник и че има голям шанс следващият му мач да е в Арена Армеец в София.

Кобрата спечели отличието за Спортист на месец май в традиционната анкета на „Пресклуб България“ с 20 гласа от 27 спортни редакции.

„Да, наистина преговаряме с Мариуш Вах, който има огромно желание да се бие с мен. В преговори сме и смятам, че такъв мач наистина ще има и е доста вероятно това да се случи към края на годината“, сподели Кубрат Пулев и продължи:

„Огромен е шансът за София, защото са направени и преговори в Арена Армеец и е напълно възможно мачът да е тук. Въпрос на това да се уточни на 100% противникът и датата и тогава ще се уточни и мястото. За стадион „Васил Левски“ смятам, че е малко неудобно за бокс. Примерно в Англия го правят и на стадиони, но при тях стадионите са различни, няма писта и това прави терена по-близо за гледане. Една Арена Армеец е най-удобното място, но сега ще ги изчистим тези подробности.“

„Предполагам мачът ще е защита на европейската титла, защото съм задължен да я защитя в определен срок от време, но може и да е за някой друг пояс, но не световната. За световната трябва да съм официален претендент. Така се извъртяха нещата, че на този етап все още не съм. Трябва да има първо елиминационен мач и тогава да стана официален претендент“, коментира още Кубрат Пулев и допълни:

„Трябва просто да се договорим и да видим дали ще се случи. Трябва да се разберем с боксьора, за да се види какви са условията на двете страни.“

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.