Начало Бокс Кубрат Пулев вече е лейтенант (ВИДЕО)

Кубрат Пулев вече е лейтенант (ВИДЕО)

Кубрат Пулев вече е лейтенант (ВИДЕО)
0

Най-добрият ни професионален боксьор беше повишен от сержант в лейтенант от резерва на Въоръжените сили на Република България.

На тържествената церемония в Министерството на отбраната Кубрат Пулев получи званието лейтенант от резерва. Пагоните на Кобрата бяха връчени от министъра на отбраната Красимир Каракачанов, в присъствието на заместник-началниците на отбраната генерал-лейтенант Димитър Илиев и вицеадмирал Емил Ефтимов, представители на Министерството на младежта и спорта и други официални гости.

„За мен е чест “, написа претендент номер 1 за световната титла на IBF при професионалистите в тежка категория в профила си във Facebook, добавяйки и снимки от събитието.

Министърът на отбраната Красимир Каракачанов награди и 10-те най-добри спортисти на Министерството на отбраната, военните спортни клуба, класирани на първите три места в държавните военни първенства на Националната военна спортна федерация, и други изявени през годината състезатели и спортни деятели с принос към българския военен спорт.

Снимки: LAP.bg

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.