Начало Бокс Лъч надежда за Кобрата, директорът на Комисията с положителен коментар
0

Лъч надежда за Кобрата, директорът на Комисията с положителен коментар

Лъч надежда за Кобрата, директорът на Комисията с положителен коментар
0

Лъч надежда получи Кубрат Пулев преди днешното изслушване от Спортната комисия на щата Калифорния. Тя ще заседава по два случая с Кобрата. Срещу българина има подадени жалби от скандалната репортерка Джени Суши и от румънеца Богдан Дину, който загуби срещата си с Пулев.

Дину внесе жалба заради неправомерен удар в тила минути преди съдията да обяви Пулев за победител. Позицията на Кобрата е, че въпросният удар е бил част от серия, която той е нямало как да спре.

Изпълнителният директор на Комисията Анди Фостър говори по темата с жалбата на Дину и обясни, че не вижда проблем в ударите на Кобрата срещу Дину.

„Въпреки, че не вярвам ударът в 37-ата секунда на 7 рунд да е продължение на комбинацията от удари, вярвам категорично, че изходът от мача нямаше да бъде различен, независимо дали фаулът е бил определен като умишлен или неумишлен“, заяви Фостър.

В момента Кобрата е със спрени права и не може да участва в мачове на територията на щата. Ако от Комисията не уважат обжалването на Пулев, той ще може да провежда срещи във всички други държави, без САЩ.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.