Начало Бокс Ломаченко се присмя на Сехудо
0

Ломаченко се присмя на Сехудо

Ломаченко се присмя на Сехудо
0

Боксовата машина Василий Ломаченко изглежда не приема много сериозно отправеното от двойния шампион в UFC Хенри Сехудо предизвикателство двамата да се срещнат на ринга.

Носителят на поясите в категории „муха“ и „петел“, както и на златен медал в борбата от Олимпийските игри в Пекин през 2008 г., пожела боксова среща с притежателя на супертитлата на WBA и пояса на WBO. Украинецът, известен като „Hi-Tech”, обаче не се трогна от поканата и, в отговор на предизвикателството, публикува гиф, на който се залива от смях.

Лома продължи и с кратко клипче, на което последният му съперник на ринга – Антъни Крола, не може да се изправи на крака след нокаут. „Ето пример на това какво ще стане“, коментира украинецът.

„Не разбираш нищо от бокс“, написа Василий в друг пост.

Сехудо обаче не му остана длъжен, като напомни з единствената загуба на украинеца на боксовия ринг – противоречиво поражение с неединодушно съдийско решение от Орландо Салидо през 2014 г. „Всички знаем какво стана последният път, в който се изправи срещу мексикански воин. Чия ръка беше вдигната?“, попита Сехудо.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.