Начало Бокс Люис посъветва Джошуа да уволни треньора си
0

Люис посъветва Джошуа да уволни треньора си

Люис посъветва Джошуа да уволни треньора си
0

Последният неоспорим световен шампион в тежката категория Ленъкс Люис посъветва Антъни Джошуа да уволни треньора си Роб Маккракън след шокиращата загуба от Анди Руис.

Маккракън изведе Ей Джей до златния медал от Олимпийските игри в Лондон през 2012 г. и до световните титли при професионалистите, но Люис е на мнение, че загубата в „Медисън Скуеър Гардън“ налага сериозна промяна. Легендарният 53-годишен британец има опит в такива ситуации, тъй като след изненадваща загуба от Оливър Маккол през 1994 г. смени треньора си и започна работа с Мани Стюард.

Смятам, че не може да отидеш в университет с учител за третокласници. Няма да има отговорите на такова ниво, на което ти е необходимо. Трябва ти професор. Маккракън без съмнение е на високо ниво, но може би не подхожда на стила, с който Ей Джей трябва да се бие. Аз се насочих към Мани Стюард, който знаеше как да превърне в предимство всичките ми физически качества и умения, показа ми какво ми трябва, за да успея. Може би той не точният човек за стила, който Ей Джей трябва да усъвършенства. Освен това, Ей Джей не беше подготвен за нищо от това, което Руис му предложи“, коментира Ленъкс Люис.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.