Начало Бокс Майк Тайсън и Ивендър Холифийлд не са с еднакво мнение за победителя от мача Фюро-Нгану

Майк Тайсън и Ивендър Холифийлд не са с еднакво мнение за победителя от мача Фюро-Нгану

Майк Тайсън и Ивендър Холифийлд не са с еднакво мнение за победителя от мача Фюро-Нгану
0

Франсис Нгану шокира света, когато повали Тайсън Фюри в третия рунд на кросоувър битката им.

Британецът щеше да спечели със съдийско решение , но това далеч не беше лека нощна за него, както повечето в спорта прогнозираха.

Това включва Майк Тайсън, който беше призован, за да популяризира събитието и да даде на ММА звездата някои боксови насоки. След битката той каза, че Нгану е спечелил и че всички останали също го знаят.

Мислех, че Франсис спечели! Това беше обир, защото всеки знае резултата.

Ако някои вярват, че двубоят е бил спорен , той не е бил близо до нивата на най-скандалния мач на Тайсън срещу Ивендър Холифийлд. След загуба с технически нокаут в първата им битка, Тайсън се разочарова в реванша и ухапа ухото на Холифийлд, губейки с дисквалификация.

Въпреки че похвали Нгану, особено за удара в третия рунд в битката, Ивендър каза пред Seconds Out , че е дал победата на Фюри и се съмнява, че ММА звездата би могъл да се справи с други топ играчи в тежка категория.

Мисля, че Тайсън все още имаше предимство. Факт е, че той беше пандал на пода, така че това означава, че е загубил два рунда, но той нанесе повече удари от Нгану. Не мисля, че това бяха грешки, мисля, че той се чувстваше много по-добър от този човек.”