Начало Бокс Майки Гарсия: Знам, че мога да се справя с Пакиао

Майки Гарсия: Знам, че мога да се справя с Пакиао

Майки Гарсия: Знам, че мога да се справя с Пакиао
0

Бившият световен шампион в няколко категории – Майки Гарсия, се завърна победоносно на профи ринга преди няколко дни.

През уикенда той спечели битката си с Джеси Варгас чрез единодушно решение, а след мача самият Гарсия сподели коя е следващата му голяма цел. За мач между него и Мани Пакио се говори от доста време насам, но сега подобен сблъсък изглежда близо до осъществяване.

Снимка: БТА

„Мани е жива легенда в този спорт“, заяви американеца от мексикански произход.

„За мен ще бъде невероятна чест да се изправя срещу него. Той е един от най-великите и възможността да се биеш с някой такъв не винаги идва. Вярвам, че мога да го победя и да ви докажа, че и аз съм един от най-добрите боксьори“, заяви 32-годишният Гарсия.

Преди време се появиха информации, че Пакио ще се завърне през лятото, но все още няма нищо официално. Филипинецът е зает със сенаторската с дейност, а самият Еди Хърн разкри, че има оферта от Саудитска Арабия за мач на Мани Пакиао.

Снимка: БТА

За мен няма значение къде ще е мачът„, отговори Гарсия на въпрос дали го притеснява местоположението на евентуална среща с „Пак-Ман“.

„Всеки ринг има четири страни и четири ъгъла. Ако е Саудитска Арабия просто ще трябва да отида по-рано, за да се аклиматизирам.

„Имам доста спаринг сесии с Мани, но в мача ще е различно. Мина доста време оттогава и двамата сме се променили“, разкри носителят на диамантения пояс на WBC.