Начало Бокс Маркулев не се смята за фаворит, а Колев се чувства подценяван при боя в стойка

Маркулев не се смята за фаворит, а Колев се чувства подценяван при боя в стойка

Маркулев не се смята за фаворит, а Колев се чувства подценяван при боя в стойка
0

Тони Маркулев и Калоян Колев предстои да оглавят BKFC 58, когато на 22 март организацията ни предложи второто си издание на българска земя след успеха, който пожъна през миналата есен. На хартия Маркулев е фаворит, защото през годините се доказа като успешен страйкър в MMA средите, докато силата на Колев е по-скоро на земята. И двамата обаче нямат намерение да се поддават на подобни оценки, защото осъзнават, че при бокса с голи ръце всяка стратегия е в състояние да се сгромоляса само при едно грешно решение.

Всички подценяват стойката ми, но на тренировки и в спаринг се справям доста добре. Утре ще ви покажа, как смятам да победя съперника си“, каза Калоян по време на днешната пресконференция в отговор на въпрос от Boec.bg

И двамата решиха да демонстрират уважение помежду си, вместо да сипят празни закани един към друг. Все пак става дума за двама от най-доказаните български таланти в бойните изкуства.

Смятам, че шансовете ни са изравнени. Дай Боже, повече такива мачове в България“, каза на свой ред Тони.

Маркулев и Колев оглавяват BKFC 58. Събитието е планирано за 22 март от 21:00 часа в столичната зала „Арена София“. Екипът на Boec.bg ще бъде на място, за да следи развоя на срещите и всичко по-интересно около кръглия ринг.