Начало Бокс Мейуедър лице в лице срещу поредния опонент за демонстративен мач

Мейуедър лице в лице срещу поредния опонент за демонстративен мач

Мейуедър лице в лице срещу поредния опонент за демонстративен мач
0

Боксовата легенда Флойд Мейуедър – Джуниър се пенсионира непобеден от професионалния бокс, но продължава да се появява епизодично на ринга в демонстративни мачове, от които печели милиони за броени минути. Поредният е на път да се случи и той ще бъде срещу любопитно име – Джон Готи, който има ММА битки и е достатъчно смел да излезе срещу Флойд. Друга интересна подробност е, че Джон Готи е внук на известния гангстер в Съединените щати, който също се казва Джон Готи – факт, който допълнително наелектризира публиката.

Двубоят ще бъде на 11 юни, а двамата вече застанаха лице в лице. Внукът на Готи се появи със слънчеви очила, но не прояви агресия към Мейуедър – Младши. Леката заигравка от него към Флойд бе приета с усмивка от бившия шампион.

Готи е със статистика от 5 победи и 1 загуба в ММА и постигна две победи в професионалния бокс. Мейуедър е с професионална статистика от 50 победи и нито една загуба като за последно победи Конър Макгрегър. В демонстративните си двубой до момента боксьорът на срещна никаква съпротива като победи и доста по-тежкия влогър Логън Пол.

Практиката с подобни демонстративни мачове бе възприета и от друга боксова легенда – Мани Пакиао. Филипинецът се изправи преди месеци срещу известен корейски инструктор по самоотбрана, но резултатът не бе изненадващ и Мани го наигра с лекота.