Начало Бокс Мейуедър влиза във виртуален бокс
0

Мейуедър влиза във виртуален бокс

Мейуедър влиза във виртуален бокс
0

Боксовата суперзвезда Флойд Мейуедър намери още един начин да оправдае прякора си „Парите“.

43-годишният американец подписа договор с fuboTV за създаването на свой дигитален образ, който да участва във виртуални мачове, които ще се пускат по стрийминг платформата на компанията. FuboTV наскоро закупи „ФейсБанк Груп“, която създава дигитални образи на звезди. Виртуалните боксови двубои ще изпратят Мейуедър срещу други легендарни боксьори, а симулациите в реално време ще се решават от фактори като скорост на удара, реакция, стратегия, издръжливост. Очаква се скоро да бъде обявено и кои компании ще излъчват платеното съдържание.

„Моят отбор винаги е бил миналото, настоящето и бъдещето на спорта и шоубизнеса. Сега, заедно с „ФейсБанк“, fuboTV и ONE Entertainment ще продължа тази линия“, коментира Мейуедър.

„Ако мислите, че това е видеоигра – лъжете се. Това няма да има нищо общо с конзолите, които сте виждали, дори и в резолюция 4К. Нашето виртуално първенство ще покаже талантите и технологиите на обществото на визуалните ефекти, комбинирано с най-уважаваните военни симулации. Целта ни е да направим визуално зашеметяващо нещо от калибъра на голям шампионски мач, което да окаже позитивно влияние върху развитието на бойните спортове“, заяви основателят на „ФейсБанк“ Джон Тектър.