Начало Бокс Мениджърът на Поветкин обвини коронавируса за загубата

Мениджърът на Поветкин обвини коронавируса за загубата

Мениджърът на Поветкин обвини коронавируса за загубата
0

Мениджърът на Александър Поветкин – Дмитрий Иванов, е убеден, че коронавирусът е повлияел сериозно на бившия световен шампион в битката с Дилиън Уайт.

Саша отложи на два пъти реванша заради заболяването и неуспешното възстановяване.

„Не съм медицински специалист, но доколкото знам коронавирусът все още се изучава и най-вече последствията след него“, сподели Иванов.

„Трудно е да кажем колко точно болестта е повлияла на Саша в хода на подготовката и дали се е възстановил напълно за мача.“

Благодарим ти, майсторе!

„Вярвам, че след усложненията той нямаше как да покаже истинското си лице на ринга – беше бледа сянка. Видя се, че са нарушени уменията да запази концентрация, реакциите му. Ако сравним поведението му сега и преди коронавируса – то Саша беше „на режим изчакване“. Това мисля“, добави още мениджърът.

В първата среща Поветкин нокаутира Уайт, след като инкасира два нокдауна.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.