Начало Бокс Мениджърът на Санчес: Той ще победи Фюри още днес

Мениджърът на Санчес: Той ще победи Фюри още днес

Мениджърът на Санчес: Той ще победи Фюри още днес
0

Майк Борао, който е мениджър на непобедения кубинец Франк Санчес, разкри пред медии, че неговият боксьор ще победи Тайсън Фюри, който е шампион на WBC.

„Мисля, че Франк Санчес ще победи Тайсън Фюри още днес. Тайсън не е глупав, така че дълбоко се съмнявам, че скоро ще го видите да прави доброволна защита срещу Франк – Франк ще трябва да го принуди да го направи, като побеждава момчета като Ефе Аджагба и си проправи пътя до позицията на задължителен претендент“, уверени говори Борао пред „SKY Sports“.

Франк Санчес е на 29 години и има баланс от 19 победи в 19 срещи на професионалния боксов ринг. Кубинският боксьор е спечелил 13 от срещите си с нокаут. През таз година той победи Наги Агилера, а след това нанесе първа загуба именно на нигериеца Ефе Аджагба. Той има насрочен следващ сблъсък, който ще се проведе на 1 януари 2022 година в Холивуд. Негов противник на ринга ще бъде Карлос Негрон (25-3).

„При сегашното темпо на Франк не се съмнявам, че скоро ще стане претендент номер 1. Денят, в който Франк Санчес получи възможност и се бие за световна титла, е денят, в който ще стане шампион в тежка категория“, добави Борао.