Начало Бокс Младежите по бокс наблягат на кардиото на Белмекен

Младежите по бокс наблягат на кардиото на Белмекен

Младежите по бокс наблягат на кардиото на Белмекен
0

Селекционерът на младежкия ни национален отбор по бокс – Борислав Бояджиев, не скри задоволството си от видяното по време на подготовката им на Белмекен.

Младежите ни се качиха на високопланинската база преди седмица и ще останат там до 22-ри септември, като директно тръгват към Петрич за Държавното първенство.

„Поставям оценка от 5,70, Не е пълно 6, защото искам тези 30 стотни да са мотивация за още по-големи усилия“, заяви Бояджиев.

TRAINING CAMP – YOUTH NATIONAL BOXING TEAM 🇧🇬🥊🇧🇬

Публикувахте от Борислав Бояджиев / Bobi Boyadjiev в Сряда, 9 септември 2020 г.

Той разкри, че до момента националите са изминали около 120 километра само в кросове.

„Сутрин тичаме по 10 километра, като от утре ще ги намалим на 8. Не искам да ги претоварвам, като гледам сърдечният ритъм да не надвишава 160-170 удара. След това работим за сила, а вечер за техника.

„Няма да познаят момчетата, когато лагерът приключи. Отдавна не съм тренирал толкова добър колектив. Треньорският екип също е изключителен“, не скри задоволството си Бояджиев.

Заедно с Борислав Бояджиев са помощниците му Младен Сталев и Пейчо Багдатов, а в подготовката участват Шакир Стоянов (кат.до 49 кг), Ясен Радев (52), 56-килограмовите Радослав Росенов, Николай Маринов и Красимир Джуров, Румен Руменов (63), Емирджан Мехмед (69), Уилям Чолов (75), Георги Петков (81) и Златин Илчев (+91).

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.